Klaas

Klaas Kasma

Klaas Kasma

Klaas Kasma, kok in bijna ruste: “Na mijn eigen restaurant Piet Paaltjens waar ik een 21 jarige zoektocht heb gedaan naar het waarom van het koken.

Ondertussen iedere dag een recept met een (soms nauwelijks) inhoudelijk verhaaltje.

Met enige regelmaat schrijf ik een column voor het stadsblad Liwwadders die zelden of nooit over culinaire zaken gaat.”

4 gedachtes over “Klaas

  1. Hallo Klaas, bijna iedere dag geniet ik van je “‘nuchtere”” verhaaltjes die telkens toch weer op de een of andere manier kloppen. Ik heb al veel recepten van jou gemaakt en met smaak samen met mijn man en/of met gasten lekker opgepeuzeld. De recepten schuur ik uit de krant. In mijn la ligt al een hele stapel.
    Binnenkort ga ik met 13 vriendinnen, die bijna allemaal niet van koken houden en vrijwel geen alcohol drinken, een Klaas Kasma kook avond houden. Dan maken we alleen gerechten klaar volgens jou recepten.
    Ik hou je op de hoogte!
    groeten van Karla

    Like

  2. Dag Klaas,

    Vandaag 27 oktober in het Dagblad van het Noorden heb je het over kweeperen!
    Mijn advies is, de rest weggooien.
    Mijn vader zei altijd, je kunt van stenen wel soep koken als je er maar genoeg bij doet.
    “Klaas Kookt” vind ik heerlijk.

    Hartelijke groet,
    Gees Terwee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s